Bouw & Renovatie

Van Wijnbergen Bouw & Renovatie ontzorgt u op elk gebied van bouw en renovatie. Wij bevinden ons in Giessen en realiseren projecten op allerlei plekken in Nederland. Ons team van professionele vakmensen staan voor u klaar om van elk project een succes te maken.

Huis renoveren, waar mogen wij mee aan de slag?

Is uw huidige woning of pand aan een opknapbeurt toe? Wilt u bijvoorbeeld graag uw badkamer vernieuwen of gaat u voor een gehele woningrenovatie? Wij zijn al jaren specialist op het gebied van renovaties en pakken dit met beiden handen aan. Grote of kleine renovaties, het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat we alles voor u regelen van a tot z.

Aanbouwen, verbouwen of uitbouwen, wij helpen u graag!

Of het nu gaat om het vergroten van uw leefruimte, een dakkapel plaatsen of een aanbouw of uitbouw. Bij Van Wijnbergen Bouw & Renovatie regelen wij het graag van a tot z. Met de juiste kennis en vakmensen gaan wij graag voor u aan de slag.

Een laagdrempelig aannemersbedrijf

Kiest u voor Van Wijnbergen Bouw & Renovatie? Dan kiest u voor jarenlange ervaring en expertise en  laagdrempelig contact. Het is gemakkelijk om bij ons een afspraak te maken en u kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen! Tijdens een kennismakingsgesprek met een goede kop koffie (of een ander drankje natuurlijk 😉) bespreken wij uw wensen en komen we samen tot een mooie oplossing!