Schilderwerken

Van Wijnbergen Schilderwerken zorgt ervoor dat alles weer strak in de lak is. Wij bevinden ons in Giessen en zijn voor al uw schilderwerken in te schakelen.

Binnen schilderen

Van Wijnbergen Schilderwerken heeft een oplossing voor iedere schilderklus in uw huis of pand. Of het nu gaat om het schilderen van muren, trappen, plinten of kozijnen… we doen het allemaal! Daarnaast kunnen we u voorzien van kleuradvies op maat. Door een subtiele kleurwijziging kan een huis of pand weer een nieuwe frisse uitstraling krijgen. Wij helpen u graag.

Buiten schilderen

Het is belangrijk dat uw huis of pand regelmatig en goed te schilderen. Weer, wind en regen zorgen voor aantasting van uw woning. Door schilderwerk kan dit weer onderhouden worden. Dat zorgt natuurlijk voor een frisse look. Wij helpen u het schilderen van buitenmuren, kozijnen, rolluiken en nog veel meer.

Schilderwerk op maat

Van Wijnbergen Schilderwerk gaat geen uitdaging in de weg als het gaat om schilderen in de omgeving Giessen. Door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek. Maak nu een afspraak en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken!

Benieuwd naar de kwaliteit die wij leveren? Kijk dan verder naar onze projecten.

Op zoek naar een totaaloplossing?

Naast dat wij schilderwerk leveren, kunt u ook bij ons terecht voor een verbouwing of renovatie. Daar hoort schilderwerk bij! Het onderbrengen van meerdere projecten bij de experts van Van Wijnbergen heeft veel voordelen; zo kunnen de werkzaamheden perfect op elkaar worden afgestemd. U heeft zo één aanspreekpunt en dat maakt het zeer laagdrempelig.